Eva’s Lab

Eva’s Lab

 

eva'slab

Eva’s Lab s-a nascut din dorinta aprinsa a unei femei de a-si gasi calea spre “desavarsire”, atat profesionala cat si spirituala, avand la baza experiente variate ce au jucat un rol important in alegerea drumului potrivit. Cu alte cuvinte, Eva’s Lab reprezinta alegerea indrazneata de a porni pe un drum in care nici un obstacol nu pare dificil de depasit.

Experienta in lumea advertsingului si-a pus amprenta in alegerea numelui brandului: Eva, simbol al feminitatii supreme, ma reprezinta in totalitate, fiind o “oglinda” a personalitatii mele. Astfel, a aparut identitatea brandului: logo-ul – dama cu palarie – menit sa exprime in totalitatea mesajul si valorile brandului.

Pornind de la identitatea vizuala, am creat o prima colectie intitulata sugestiv –“Eva’s Dream” – o “compilatie” de piese vestimentare de baza in garderoba unei femei, realizata din texturi de calitate, variatii de culori si tipare potrivite mai multor conformatii. Ulterior, piesele prototip au fost reproduse si “traduse” personalizat in culori si texturi diferite, astfel incat fiecare creatie sa fie unica.

Motivul ultim al existentei Eva’s Lab il constituie pasiunea pentru textura, forma si culoare, elementele esentiale in traducerea unui story board.

Eva’s Lab nu este un magazine online cu scopuri comerciale, ci o “identitate” bazata pe pasiune, dedicatie, studiu intens si perseverenta. Fiecare piesa creata are in spate o poveste si este supusa unui proces de creatie. Misiunea atelierului este de a proiecta  piese vestimentare “ideale” urmand o serie de Pasi bine determinati:

  1. Realizarea moodboard-ului /Schita cu designul piesei dorite tinand cont de silueta si preferinte cromatice;
  2. Alegerea texturii potrivite si a accesoriilor;
  3. Manopera – executarea piesei (croiala, cusaturi, finisaje)
  4. Accesorizarea

O piesa vestimentara poate fi „transpusa” intr-o bijuterie printr-un proces personalizat si intens studiat. Fiecare comanda trece prin etapele mai sus mentionate. Astfel, fiecare femeie se va simti unica purtand o creatie unica.

Astfel, pentru fiecare creatie Eva’s Lab se realizeaza crochiu /schita pornind de la modelul dorit (in cazul in care se stie directia), ulterior se contureaza modelul personalizat si se agreeaza textura/ culoarea. In continuare, se realizeaza productia propriu-zisa.

Ca orice “identitatea”, Eva’s Lab are niste elemente “iconice” care definesc brandul si care sunt prezente frecvent in orice “poveste“ transpusa in piesa vestimentara: perlele si dantela.

Inspiratia vine din natura, din aer, din orice obiect sau persoana pe care o intalnesc. Cu alte cuvinte, inspiratia vine odata cu momentul in care incepi sa “construiesti“ o poveste pe care vrei sa o transmiti mai departe.

Pe langa realizarea de piese personalizate cu “incarcatura“ emotionala, Eva’s Lab pregateste a 2-a colectie toamna/iarna 2013-2014, o colectie intens studiata  realizata in exclusivitate din piele, una dintre trendurile principale ale noului sezon. Cu fiecare sezon, Eva’s Lab isi propune sa  realizeze colectii cat mai inspirationale, studiate dar totodata accesibile si purtabile, sa devina o sursa de inspiratie pentru “valorificarea“ feminitatii.

 

Lasă un comentariu